A-ZZP.nl is onderscheidend door eenvoud en kwaliteit:

A-ZZP.nl maakt gebruik van AFAS.  Ondernemers kunnen gebruik maken van AFAS Small Business. Het pakket is gebruiksvriendelijk en biedt ruim voldoende mogelijkheden. Voor een bescheiden bedrag per maand kunt u ook zelf uw administratie online verwerken en hoeft u zich geen zorgen meer te maken over hardware, software, updates, back-up, enz.

Het voordeel van online boekhouden is dat u altijd en overal zicht heeft in uw administratie. Boekt u zelf, dan kijken wij mee en sturen bij wanneer nodig.

Starten

Als u gebruik wil maken van online boekhouden, informeren wij u graag over de voor en nadelen. Vanzelfsprekend helpen en begeleiden wij u als u besluit met online boekhouden te willen starten.

Uw eigen administratiepakket past altijd

A-ZZP.nl heeft ruime ervaring met diverse boekhoudsoftware en we passen ons moeiteloos aan. Het is dus beslist geen voorwaarde dat u AFAS gebruikt. Uitwisseling is altijd makkelijk te realiseren. Het is natuurlijk ook mogelijk uw gehele administratie op locatie te laten verzorgen.

Scan en herken facturen

Uw administratie altijd compleet middels scan en herken. U hoeft enkel uw facturen en bonnetjes in te scannen en wij verwerken deze rechtstreeks in uw administratie. Dit kan via uw eigen scanner maar nog simpeler via een app op uw smartphone. Uw boekhouding is hierdoor altijd up-to-date bijgewerkt en gearchiveerd.